miercuri, 11 ianuarie 2012

Personaje ^^

      Bunaa !Sunt noua in acest domeniu si as vrea sa va stiu  parerea despre "povestea" pe care a creato mintisoara mea. !Sper sa va placa ^^
 
           
  Erika Suuny 
             Este personajul principal al povestii mele.Ea este o fata sociabila si draguta ,dar care ar face orice sa obtina ce isi doreste !             




    Claire Waldorf
                Fata bogata si rasfata care crede ca poate avea orice baiat doar batand din palme.Are si partile ei bune :asculta probleme altora si este foarte sensibila.






    Evelyn Minewatter 
                           Evelyn este  obsadata de moda.Intotdeauna are haine ultimul ragnet si iubeste sa si le creeze.O mica "fashionista".







       Raven Allcoster
                      Raven este o "skater girl" rea ,dar nimeni nu isi da seama la timp.Intotdeauna reuseste sa intre pe sub pielea oamenilor si sa ii intoarca impotriva altora







       Alicia Duncan 
                      Alicia este o fata retrasa si timida ,care si-a gasit refugiul in fumat. Nu are foarte multi prieteni si nu multi o pot scoate din habitatul ei natural.




       Zoe Von Busterson
                     Zoe este copilul ,singurul copil al unei familii foarte bogate. Parintii ei sunt divortati ,iar ea trebuie "castigata " de mama sau tata .Din toate astea ,ea profita deoarece parintii ii cumpara ce isi doresc .





         A.J(Andy Jonson)                          A.J este D.J in clubul "Focus" .El este adorat de fete ,pot spune ca are multe fane .Ii place sa petreaca si sa   filmeze tot ce este interesant .


       
      Simon Pittsburg
                            Simon este tipul de baiat care nu isi iese din zona de confort.Atat in gasca lui,cat si la scoala.Este lenes , arogant si ii place sa ii faca viata un calvar lui Claire.
           




               
       
                 Andrew  Bass          
                         Este un baiat amuzant,sociabil ,inteligent ,visul oricarei fete .Pacat ca nici una nu ii poate ajunge la inima lui.Inima lui este oferita deja Erikai.






     
                                Aido(stanga) si Yukio(dreapta) Hanabusa                                                                     Aido este rebelul,cel care provoaca cele mai multe stricaciuni si face cele mai multe rele. Este indragostit de Evelyn si singura persoana care stie asta este fratele lui,Yukio.
                                                                        Yukio este baiatul "tocilar" sau "ciudatul" pe care nimeni nu il baga in seama.Singurii lui prieteni sunt Aido ,Andrew si Simon.

                                       













       

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu